Δευτέρα, Μάϊος 10, 2010

Λω, Σκλαβούνου, Καπετάνου & Γεωργίτσου Πρωταθλήτριες 2010

Με την ανάδειξη των Πρωταθλητών Ιππικής Δεξιοτεχνίας ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η τρίτη και προτελευταία ημέρα του Τελικού αγώνα Πρωταθλήματος, που διεξάγεται από την Πέμπτη στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.

Το σημερινό αγώνισμα freestyle έκρινε τους Πρωταθλητές στο ντρεσάζ στις κατηγορίες Ενηλίκων, Νέων Ιππέων και Εφήβων. Στην Κατηγορία Ενηλίκων η Κατερίνα Λω αναδείχθηκε για τέταρτη φορά στην καριέρα της Πρωταθλήτρια ιππεύοντας τον Largos 22 και συγκεντρώνοντας συνολικό ποσοστό από τις τρεις ημέρες 64,39. Δεύτερη Πρωταθλήτρια ήταν η Χαρά Πουλή με τον Wandango με ποσοστό 62,73 και τρίτη η περσινή Πρωταθλήτρια Ελένη Μυράτ με τον Waiting Will με ποσοστό 61,05%.

Στην Κατηγορία Νέων Ιππέων εύκολα αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια η Κέλλη Σκλαβούνου με την Dynastie, που είχε τελικό ποσοστό από τα τρία αγωνίσματα 66,41%. Δεύτερη ήταν η Αναστασία Βερούτη με τον Davidoff με ποσοστό 60,91% και τρίτη η Ευαγγελία Κούπενου με τον Ihor με ποσοστό 52,87%.

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Εφήβων η Ρέα Καπετάνου με την Gilbaeks Sika, που σημείωσε συνολικό ποσοστό 66,64%. Δεύτερη Πρωταθλήτρια Εφήβων ήταν η Ηλέκτρα Σταυρογιάννη με την Wendy με ποσοστό 62,91% και τρίτη η Αγγελική Βρεττού με τον Cogito με ποσοστό 61,86%.

Στην Κατηγορία Παίδων η εκπληκτική σημερινή εμφάνιση της Φωτεινής Γεωργίτσου του ΙΟΒ, από τα αουτσάιντερ της κατηγορίας, κατάφερε να της χαρίσει τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Παίδων ιππεύοντας τον Kolliante και έχοντας συνολικό ποσοστό από τις δύο ημέρες 64,82%. Μία ... ανάσα πίσω της με ποσοστό 64,81% ήταν η περσινή Πρωταθλήτρια Μαριάννα Μπάσδρα με τον Forever από την Κατερίνη και στην 3η θέση του πρωταθλητή ήταν η Δήμητρα Ιγγλέση με τον Solon Hit του ΕΙΟ με ποσοστό 64,71%.